Отличия за европейски мениджмънт и иновативност

На официална среща в чест на Националния празник 3-ти март, “Добруджански хляб” АД, като почетен член на “Съвета на европейската бизнес общност”, получи “ЗЛАТЕН ПЕЧАТ” за европейски мениджмънт и иновативност и почетната значка “ЗЛАТНА КНИГА” за завоюван престиж и обществено признание за приноса към развитието на българския мениджмънт и иновациите.

В чест на Националния празник на Република България, тези отличия се връчват на обществено признати представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища, които притежават уникално културно наследство.

Почетната значка “ЗЛАТНА КНИГА” е изработена от 24-каратово злато в Монетния двор на България и е с формата на отворена книга. С Печата могат да се подпечатват всички важни документи на “Добруджански хляб” АД в кореспонденцията с институциите в България и европейските държави.

Фирмите, носители на отличието “ЗЛАТЕН ПЕЧАТ” за европейски мениджмънт, които са почетни членове на “Съвета на европейската бизнес общност”, се презентират в Българската агенция за инвестиции, в Министерството на икономиката, в търговските ни представителства в европейските столици и в градовете, притежаващи статут на уникално европейско селище.

Номинациите се правят от 180 известни представители на българския културен, научен и бизнес елит, които притежават златни отличия от “Съвета на европейската бизнес общност” и “Съвета на европейската научна и културна общност”, и от представители на 156 български градове и села, носители на отличието за уникално европейско селище заради древна история и култура.



Вашето мнение